PURE EMOTIe, vastgelegd

De lach van je kind. De liefde in je ogen. De tranen van geluk. Momenten die voorbij vliegen, maar die je voor altijd wilt bewaren.

Met een geboorte reportage leg je meer vast dan alleen een mooi plaatje. Je vangt de pure emotie van het moment, de sfeer en de beleving. Daarmee creëer je een blijvende herinnering die je keer op keer kunt herbeleven.

Intiem & Puur

Ik vang de pure emoties van de geboorte van je kindje op een unieke en respectvolle manier. Ik dring me niet op, maar observeer en documenteer de gebeurtenis met oog voor detail.

Journalistieke stijl

Ik vertel het unieke verhaal van jouw bevalling in beelden, van de eerste weeën tot de trotse blik van de kersverse ouders. Ik creëer een fotoreportage die je meeneemt op een emotionele reis door deze bijzondere dag.

Betrokken & Ervaren

Als moeder weet ik als geen ander hoe intens en emotioneel de bevalling van je kindje is. Met mijn eigen ervaring en passie voor fotografie leg ik vast wat écht belangrijk is: de pure emoties, de onvoorwaardelijke liefde en de unieke band tussen jou en je baby.

Creëer een fijne en vertrouwde omgeving

De geboorte van je kindje is een van de meest emotionele en intense momenten in je leven. Je wilt je dan ook comfortabel en op je gemak voelen om dit moment optimaal te kunnen beleven.

Een fijne en vertrouwde omgeving speelt hierbij een belangrijke rol. Dit betekent een omgeving waar je je veilig en geborgen voelt, waar je je kunt ontspannen en waar je jezelf kunt zijn.

Als geboortefotograaf draag ik graag bij aan het creëren van deze omgeving.

Jouw unieke verhaal

Mijn bevalling fotoshoots zijn meer dan alleen foto’s. Ze zijn een manier om het verhaal van jouw bevalling te vertellen. Ik werk samen met jou om een ​​serie foto’s te creëren die jouw unieke ervaring vastleggen. Van de eerste weeën tot de geboorte van jouw baby, ik leg elk moment vast met oog voor detail en emotie. Mijn foto’s zijn niet alleen mooi, maar ook krachtig en ontroerend. Ze zullen je helpen om de herinnering aan jouw bevalling te koesteren voor de komende jaren.

Stap 2, de bevalling
Zodra de bevalling begint, word ik gebeld. Ik kom dan zo snel mogelijk naar jullie toe om de reportage te starten. Ik zal me op de achtergrond opstellen en de bevalling zo natuurlijk mogelijk vastleggen.
Stap 3, nabewerking
Na de bevalling ga ik aan de slag met de foto's. Ik maak een selectie van de mooiste en meest emotionele beelden, die ik vervolgens bewerk. Ongeveer 3 weken na de bevalling ontvang je de foto's in een online galerij.
Vorige slide
Volgende slide

Geboorte reportage

899,-
  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek vooraf
  • Stand-by vanaf 37 weken
  • Vanaf 3 cm ontsluiting of opname
  • Online galerij
  • Preview binnen één week
  • 100 digitale foto's in hoge resolutie
  • Levering binnen vier weken
  • Harmonica mini fotoboekje - cadeau
  • *Excl. reiskosten buiten 10 km €0,35

Recensies

FlasHDaFox
FlasHDaFox
2023-07-04
Enige tijd geleden een (familie)fotoshoot laten doen door Rafaëla. Is erg goed bevallen. Rafaëla heeft zelf leuke ideeën en kon goed omgaan met onze kinderen (2 en 4 jaar). Daarnaast was de communicatie helder en was ze gemakkelijk in de omgang. Ook werden de foto's snel geleverd. Wij zijn zeer blij met het resultaat.
Daantie Janssens
Daantie Janssens
2023-05-07
Rafaëla heeft onze bruiloft gefotografeerd. Dit was haar eerste bruiloft.. Maar dat is aan de foto's niet te zien.. Wat hebben wij een prachtige dag gehad. En kunnen maximaal nagenieten door de prachtige foto's. Rafaëla luistert goed naar je wensen. En is flexibel. Ze denkt mee en komt met leuke ideeën. En Rafaëla onzichtbaar op de bruiloft aanwezig. Zij is echt een aanrader.... Toppertje..
Sandra V
Sandra V
2023-05-04
Wij hebben een newborn shoot bij Rafaëla gedaan en dat was top! Leuke ideeën, goede tips en nog belangrijker hele mooie foto's. Ik kan Rafaëla zeker aanraden als fotografe.
Erik Vedelaar
Erik Vedelaar
2023-05-04
Een enorm fijne shoot gehad! Erg toegankelijk en je merkt enorm dat Rafaëla passie heeft voor het vak. Aanrader!
Jisca Elbring
Jisca Elbring
2023-05-03
Super lieve meid! Bedenkt hele leuke poses en weet waar ze over praat. Weet alles perfect op het plaatje te schieten! Echt prachtige beelden terug gekregen. 😊
Willemijn Geschiere
Willemijn Geschiere
2023-05-02
Rafaëla heeft laatst prachtige beelden geschoten van ons tijdens een loveshoot. Vooraf best spannend, maar ze stelde ons helemaal gerust en was zelf ook heel relaxt: hierdoor hebben we prachtige niet-geforceerde foto's gekregen. We ontvingen gelijk een sneak peak foto en waren meteen enthousiast. De andere beelden volgden al heel snel en zijn PRACHTIG! Aanrader!!!!
sharon hulzebos
sharon hulzebos
2023-04-20
Voor het eerst een zwangerschap's shoot gehad. En echt super ervaren. Super leuke fotograaf en ben heel tevreden over de mooie foto's.
Quintin Kartowirjo
Quintin Kartowirjo
2023-04-20
Zeer fijn persoon om door gefotografeerd te worden. Denkt heel erg mee met de wensen.