Mini fotoshoot

Je scrolt door je Instagram-feed en ziet al die prachtige foto’s van vrienden en familie. Professioneel geposeerd, in prachtige settings, met een perfecte belichting. Je zou zelf ook graag zulke foto’s hebben, maar je ziet op tegen een uitgebreide fotoshoot. Je hebt er geen tijd voor, je vindt het te duur, of je voelt je niet comfortabel om urenlang in de schijnwerpers te staan. Met een mini fotoshoot is dat probleem verleden tijd!

Snel & Spontaan

In slechts 20 minuten maken we prachtige foto’s, zonder te geforceerd poseren of ingewikkelde fratsen.

Perfect voor mensen die geen tijd of zin hebben in een uitgebreide fotoshoot.

Ontspannen en plezier maken, terwijl je spontaan op de foto wordt gezet.

mini-fotoshoot
mini-fotoshoot

Betaalbaar & Toegankelijk

Voor een klein bedrag heb je al een serie prachtige foto’s.

Laagdrempelig: ideaal voor iedereen die mooie foto’s wil, zonder te veel te spenderen.

Budgetvriendelijke manier om je social media te upgraden of foto’s te gebruiken voor zakelijke doeleinden.

Unieke Herinnering

Leg je mooiste momenten vast, groot of klein.

Creëer waardevolle foto’s die je met familie en vrienden kunt delen.

Een blijvende herinnering aan een speciale periode in je leven.

mini-fotoshoot
mini-fotoshoot

Lach! De beste foto's zijn spontaan

We kennen het allemaal: die geforceerde glimlach op een familiefoto, de krampachtige pose voor een selfie. Maar wat écht tot leven komt op een foto, is een spontane lach. Een onverwachts moment van vreugde, een ongeremde lachbui, een glimlach vol pure emotie.

Een blijvende herinnering aan een bijzonder moment

Iedereen beleeft waardevolle momenten die we voor altijd willen koesteren. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft, zwangerschap, of gewoon een spontane lach van je kind – deze momenten vliegen voorbij. Met een mini fotoshoot kun je deze momenten vastleggen en vereeuwigen in prachtige foto’s die je keer op keer kunt bewonderen.

Ik vind dat iedereen de kans moet hebben om mooie foto’s te laten maken, ongeacht budget of ervaring. Met een mini fotoshoot bied ik een betaalbare en flexibele oplossing die perfect is voor iedereen die op zoek is naar professionele foto’s zonder de poespas.

Stap 2
Op de afgesproken locatie word je met een glimlach ontvangen. We nemen de tijd om kennis te maken en je op je gemak te stellen. Ontspan en geniet van het moment! Tijdens de fotoshoot bekijken we af en toe samen de gemaakte foto's. Zo ben je altijd op de hoogte van het resultaat en kunnen we indien nodig bijsturen.
Stap 3
Na de mini fotoshoot is het tijd om samen de mooiste beelden te selecteren. We bekijken de gemaakte foto's en jij kiest de favorieten die je wilt laten bewerken. Of je nu op zoek bent naar spontane kiekjes of geposeerde foto's, we vinden samen de foto's die jouw verhaal vertellen. Je ontvangt de foto's digitaal in hoge resolutie, klaar om te delen met de wereld! Je kunt ze ook op afdrukken bestellen, in verschillende formaten en materialen. We bespreken graag de mogelijkheden met je.
Vorige slide
Volgende slide

Mini fotoshoot

85,-
  • 20 minuten
  • Zandverstuiving Hierden
  • Tot 5 personen
  • Zaterdag 13 april 2024
  • 5 digitale foto's in hoge resolutie
Populair

Recensies

FlasHDaFox
FlasHDaFox
2023-07-04
Enige tijd geleden een (familie)fotoshoot laten doen door Rafaëla. Is erg goed bevallen. Rafaëla heeft zelf leuke ideeën en kon goed omgaan met onze kinderen (2 en 4 jaar). Daarnaast was de communicatie helder en was ze gemakkelijk in de omgang. Ook werden de foto's snel geleverd. Wij zijn zeer blij met het resultaat.
Daantie Janssens
Daantie Janssens
2023-05-07
Rafaëla heeft onze bruiloft gefotografeerd. Dit was haar eerste bruiloft.. Maar dat is aan de foto's niet te zien.. Wat hebben wij een prachtige dag gehad. En kunnen maximaal nagenieten door de prachtige foto's. Rafaëla luistert goed naar je wensen. En is flexibel. Ze denkt mee en komt met leuke ideeën. En Rafaëla onzichtbaar op de bruiloft aanwezig. Zij is echt een aanrader.... Toppertje..
Sandra V
Sandra V
2023-05-04
Wij hebben een newborn shoot bij Rafaëla gedaan en dat was top! Leuke ideeën, goede tips en nog belangrijker hele mooie foto's. Ik kan Rafaëla zeker aanraden als fotografe.
Erik Vedelaar
Erik Vedelaar
2023-05-04
Een enorm fijne shoot gehad! Erg toegankelijk en je merkt enorm dat Rafaëla passie heeft voor het vak. Aanrader!
Jisca Elbring
Jisca Elbring
2023-05-03
Super lieve meid! Bedenkt hele leuke poses en weet waar ze over praat. Weet alles perfect op het plaatje te schieten! Echt prachtige beelden terug gekregen. 😊
Willemijn Geschiere
Willemijn Geschiere
2023-05-02
Rafaëla heeft laatst prachtige beelden geschoten van ons tijdens een loveshoot. Vooraf best spannend, maar ze stelde ons helemaal gerust en was zelf ook heel relaxt: hierdoor hebben we prachtige niet-geforceerde foto's gekregen. We ontvingen gelijk een sneak peak foto en waren meteen enthousiast. De andere beelden volgden al heel snel en zijn PRACHTIG! Aanrader!!!!
sharon hulzebos
sharon hulzebos
2023-04-20
Voor het eerst een zwangerschap's shoot gehad. En echt super ervaren. Super leuke fotograaf en ben heel tevreden over de mooie foto's.
Quintin Kartowirjo
Quintin Kartowirjo
2023-04-20
Zeer fijn persoon om door gefotografeerd te worden. Denkt heel erg mee met de wensen.