OVER MIJ

Fotografe Rafaela Kartowirjo

Rafaëla Kartowirjo

Verhalenverteller met een klik! 📸✨

Hallo daar! Ik ben Rafaëla, en ik ben niet zomaar een fotograaf; ik ben een momentenvanger, een emotievangnet en een fotograaf die mensen helpt om hun mooiste zelf te zijn. Mijn passie ligt in het vastleggen van kostbare momenten zoals ze werkelijk zijn – met pure emoties, ongefilterde vreugde en echte verbindingen.

Mijn aanpak is eenvoudig maar krachtig: ik geloof er niet in om mensen voor de camera te dwingen om een geforceerd beeld te creëren. Nee, ik ben hier om jou te laten stralen zoals je bent. Mijn enthousiasme is mijn superkracht; ik neem dat positieve energie mee naar elke fotoshoot om ervoor te zorgen dat jij je volkomen op je gemak voelt. Geloof me, ontspannen voor mijn lens is veel gemakkelijker dan je denkt!

En ja, die ‘jezelf zijn’ kreet? Dat is mijn motto. Trek aan waarin je je geweldig voelt, want vertrouwen en comfort stralen door de foto’s heen. Of je nu kiest voor je favoriete jeans en een T-shirt of voor een chique outfit waar je jezelf in op en top voelt, ik ben er om jouw unieke persoonlijkheid te vangen.

Samen zullen we niet alleen beelden vastleggen, maar ook herinneringen koesteren. Van spontane lachbuien tot liefdevolle momenten, mijn lens vangt het allemaal op. Dus laten we samen iets geweldigs creëren, waarbij jij gewoon jij kunt zijn en ik de magie vastleg. Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten en samen unieke beelden te maken die een leven lang meegaan. Tot snel! 📷✨”

Kom in contact

Leg het moment vast – Neem contact op om jouw fotosessie in te plannen!