De mooiste tijd van je leven vastleggen

Zwanger zijn: wat een bijzondere periode! Je lichaam verandert, je kindje groeit en je voelt een onbeschrijfelijke band met je kleine wonder. Om deze unieke momenten voor altijd te bewaren, is het fijn om ze te laten vastleggen.

Met mijn camera leg ik de bijzondere momenten van je zwangerschap vast op een ontspannen en leuke manier. We nemen de tijd om samen de mooiste foto’s te maken, waarbij jouw wensen en ideeën centraal staan.

Unieke momenten vastleggen

Zwangerschap is een unieke periode in je leven. Laat die speciale momenten vastleggen met prachtige foto’s die je altijd kunt bekijken. Van de eerste babybuik tot de speciale band tussen moeder en kind, ik leg alles vast op een natuurlijke en mooie manier.

mini-fotoshoot
mini-fotoshoot

Een onvergetelijke ervaring creëren

Ik wil dat je fotoshoot leuk en ontspannen is. We nemen de tijd om elkaar te leren kennen, zodat ik precies weet wat je wilt. In een fijne sfeer maken we samen mooie foto’s die jullie verhaal vertellen.

kwaliteit met een persoonlijke touch

Ik ben een ervaren fotograaf en maak foto’s die er niet alleen mooi uitzien, maar ook emotie en sfeer uitstralen

Onzeker over je lichaam?

Zwanger zijn is echt bijzonder! Je lichaam verandert, je kindje groeit en je kunt niet wachten tot je kleine wondertje er is. Maar tussen alle spanning en blijdschap voel je je misschien ook een beetje onzeker. Hoe zie ik er nu eigenlijk uit op foto’s? Zal ik wel mooi staan met mijn veranderde lichaam?

Weet dat je hier niet de enige in bent hoor! Heel veel zwangere vrouwen voelen zich onzeker over hun veranderende lichaam en zijn bang dat ze op foto’s niet op hun best zullen zijn. Maar laat je onzekerheid je vooral niet tegenhouden om deze bijzondere periode vast te leggen!

Ik ben er om je te helpen die mooie, stralende vrouw te zien die je bent, juist nu in deze prachtige fase van je leven. Tijdens onze zwangerschapsfotoshoot creëren we samen een relaxte en gezellige sfeer waar je je helemaal op je gemak voelt.

Meer dan foto's

Een zwangerschapsshoot is meer dan een paar foto’s laten maken. Het is een uniek moment die je je leven lang zult bijblijven. En daar zorg ik voor!

Ik ga niet alleen voor prachtige foto’s, maar ik wil je ook een ontspannen en plezierige ervaring bezorgen. We nemen de tijd om elkaar te leren kennen, zodat je je op je gemak voelt en je zelf kunt zijn.

Tijdens de shoot begeleid ik je met poses en tips, zodat je er op je best uitziet.

Stap 2
Op de afgesproken locatie word je met een glimlach ontvangen. We nemen de tijd om kennis te maken en je op je gemak te stellen. Ontspan en geniet van het moment! Tijdens de fotoshoot bekijken we af en toe samen de gemaakte foto's. Zo ben je altijd op de hoogte van het resultaat en kunnen we indien nodig bijsturen.
Stap 3
Na de fotoshoot is het tijd om samen de mooiste beelden te selecteren. We bekijken de gemaakte foto's en jij kiest de favorieten die je wilt laten bewerken. Of je nu op zoek bent naar spontane kiekjes of geposeerde foto's, we vinden samen de foto's die jouw verhaal vertellen. Je ontvangt de foto's digitaal in hoge resolutie, klaar om te delen met de wereld! Je kunt ze ook op afdrukken bestellen, in verschillende formaten en materialen. We bespreken graag de mogelijkheden met je.
Vorige slide
Volgende slide

Gold

287
 • 1 tot 4 personen
 • Kleding advies
 • Online galerij
 • Levering binnen twee weken
 • 30 digitale foto's in hoge resolutie
 • Harmonica mini fotoboekje - cadeau
 • *Excl. reiskosten buiten 10 km €0,35

Silver

199
 • 1 tot 4 personen
 • Kleding advies
 • Online galerij
 • Levering binnen twee weken
 • 15 digitale foto's in hoge resolutie
 • Één foto afdruk - cadeau
 • *Excl. reiskosten buiten 10 km €0,35
Meest gekozen

Bronze

159
 • 1 tot 4 personen
 • Kleding advies
 • Online galerij
 • Levering binnen vier weken
 • 10 digitale foto's in hoge resolutie
 •  
 • * Excl. reiskosten buiten 10 km €0,35

Recensies

FlasHDaFox
FlasHDaFox
2023-07-04
Enige tijd geleden een (familie)fotoshoot laten doen door Rafaëla. Is erg goed bevallen. Rafaëla heeft zelf leuke ideeën en kon goed omgaan met onze kinderen (2 en 4 jaar). Daarnaast was de communicatie helder en was ze gemakkelijk in de omgang. Ook werden de foto's snel geleverd. Wij zijn zeer blij met het resultaat.
Daantie Janssens
Daantie Janssens
2023-05-07
Rafaëla heeft onze bruiloft gefotografeerd. Dit was haar eerste bruiloft.. Maar dat is aan de foto's niet te zien.. Wat hebben wij een prachtige dag gehad. En kunnen maximaal nagenieten door de prachtige foto's. Rafaëla luistert goed naar je wensen. En is flexibel. Ze denkt mee en komt met leuke ideeën. En Rafaëla onzichtbaar op de bruiloft aanwezig. Zij is echt een aanrader.... Toppertje..
Sandra V
Sandra V
2023-05-04
Wij hebben een newborn shoot bij Rafaëla gedaan en dat was top! Leuke ideeën, goede tips en nog belangrijker hele mooie foto's. Ik kan Rafaëla zeker aanraden als fotografe.
Erik Vedelaar
Erik Vedelaar
2023-05-04
Een enorm fijne shoot gehad! Erg toegankelijk en je merkt enorm dat Rafaëla passie heeft voor het vak. Aanrader!
Jisca Elbring
Jisca Elbring
2023-05-03
Super lieve meid! Bedenkt hele leuke poses en weet waar ze over praat. Weet alles perfect op het plaatje te schieten! Echt prachtige beelden terug gekregen. 😊
Willemijn Geschiere
Willemijn Geschiere
2023-05-02
Rafaëla heeft laatst prachtige beelden geschoten van ons tijdens een loveshoot. Vooraf best spannend, maar ze stelde ons helemaal gerust en was zelf ook heel relaxt: hierdoor hebben we prachtige niet-geforceerde foto's gekregen. We ontvingen gelijk een sneak peak foto en waren meteen enthousiast. De andere beelden volgden al heel snel en zijn PRACHTIG! Aanrader!!!!
sharon hulzebos
sharon hulzebos
2023-04-20
Voor het eerst een zwangerschap's shoot gehad. En echt super ervaren. Super leuke fotograaf en ben heel tevreden over de mooie foto's.
Quintin Kartowirjo
Quintin Kartowirjo
2023-04-20
Zeer fijn persoon om door gefotografeerd te worden. Denkt heel erg mee met de wensen.