Zwangerschap
fotoshoot

Hey daar! Gefeliciteerd met jouw zwangerschap! Lijkt het je ook zo leuk om deze mooie fase vast te leggen? Ik fotografeer graag de speciale momenten van het zwangerschap met volle passie! En het leuke is dat ik het op een gezellige manier doe. Dus niet alleen krijg je geweldige foto’s om op terug te kijken, maar je zult ook een super leuke en fijne fotoshoot ervaren.

Wacht daarom niet langer en reserveer snel jouw onvergetelijke zwangerschapsshoot! Of als je vragen hebt, aarzel niet om me een berichtje te sturen. Ik help je graag! 😊📸

Bronze

  • 1 tot 5 personen
  • 10 digitale foto’s zelf te selecteren in een persoonlijk online galerij
  • Excl. reiskosten buiten 10 km €0,35

137,-

Silver

  • 1 tot 5 personen
  • 15 digitale foto’s zelf te selecteren in een persoonlijk online galerij
  • Excl. reiskosten buiten 10 km €0,35

189,-

Gold

  • 1 tot 5 personen
  • Alle digitale foto’s (minstens 40) zelf te selecteren in een persoonlijk online galerij
  • Excl. reiskosten buiten 10 km €0,35 

274-

Recensies

FlasHDaFox
FlasHDaFox
2023-07-04
Enige tijd geleden een (familie)fotoshoot laten doen door Rafaëla. Is erg goed bevallen. Rafaëla heeft zelf leuke ideeën en kon goed omgaan met onze kinderen (2 en 4 jaar). Daarnaast was de communicatie helder en was ze gemakkelijk in de omgang. Ook werden de foto's snel geleverd. Wij zijn zeer blij met het resultaat.
Daantie Janssens
Daantie Janssens
2023-05-07
Rafaëla heeft onze bruiloft gefotografeerd. Dit was haar eerste bruiloft.. Maar dat is aan de foto's niet te zien.. Wat hebben wij een prachtige dag gehad. En kunnen maximaal nagenieten door de prachtige foto's. Rafaëla luistert goed naar je wensen. En is flexibel. Ze denkt mee en komt met leuke ideeën. En Rafaëla onzichtbaar op de bruiloft aanwezig. Zij is echt een aanrader.... Toppertje..
Sandra V
Sandra V
2023-05-04
Wij hebben een newborn shoot bij Rafaëla gedaan en dat was top! Leuke ideeën, goede tips en nog belangrijker hele mooie foto's. Ik kan Rafaëla zeker aanraden als fotografe.
Erik Vedelaar
Erik Vedelaar
2023-05-04
Een enorm fijne shoot gehad! Erg toegankelijk en je merkt enorm dat Rafaëla passie heeft voor het vak. Aanrader!
Jisca Elbring
Jisca Elbring
2023-05-03
Super lieve meid! Bedenkt hele leuke poses en weet waar ze over praat. Weet alles perfect op het plaatje te schieten! Echt prachtige beelden terug gekregen. 😊
Willemijn Geschiere
Willemijn Geschiere
2023-05-02
Rafaëla heeft laatst prachtige beelden geschoten van ons tijdens een loveshoot. Vooraf best spannend, maar ze stelde ons helemaal gerust en was zelf ook heel relaxt: hierdoor hebben we prachtige niet-geforceerde foto's gekregen. We ontvingen gelijk een sneak peak foto en waren meteen enthousiast. De andere beelden volgden al heel snel en zijn PRACHTIG! Aanrader!!!!
sharon hulzebos
sharon hulzebos
2023-04-20
Voor het eerst een zwangerschap's shoot gehad. En echt super ervaren. Super leuke fotograaf en ben heel tevreden over de mooie foto's.
Quintin Kartowirjo
Quintin Kartowirjo
2023-04-20
Zeer fijn persoon om door gefotografeerd te worden. Denkt heel erg mee met de wensen.

kom in contact

Leg het moment vast – Neem contact op om jouw fotosessie in te plannen!