unieke foto's creëren

Ben je zwanger of net bevallen? Laat de eerste, kostbare momenten van je baby vastleggen met een newborn fotoshoot in jullie eigen vertrouwde omgeving.

Geen gesleep met je baby in de maxicosi, geen onwennigheid in een vreemde omgeving. In jullie eigen huis voelen jullie je comfortabel en kan je baby lekker ontspannen.

Echte, pure momenten vastgelegd

Tijdens een newborn fotoshoot leg ik de eerste, onschuldige momenten van jullie baby vast. De lachjes, de knuffels, de momenten van rust: puur en ongedwongen. Met oog voor detail en geduld creëer ik een blijvende herinnering aan deze unieke periode.

newborn-fotoshoot
newborn-fotoshoot

Een ontspannen fotoshoot in jullie eigen huis

Geniet van de eerste weken met jullie baby in jullie eigen vertrouwde omgeving. Ik kom langs voor een ontspannen newborn fotoshoot en leg deze bijzondere periode vast in prachtige foto’s.

Meer dan alleen foto's

Ik vind het belangrijk dat jullie je comfortabel voelen tijdens de fotoshoot. We bespreken van tevoren jullie wensen, en ik neem de tijd om jullie te leren kennen. Zo kan ik foto’s maken die perfect bij jullie passen. Ook geef ik jullie tijdens de fotoshoot tips en adviezen over hoe jullie je baby het beste kunnen vasthouden en poseren.

newborn-fotoshoot

Herken je dat?

Je bent net bevallen van je prachtige baby en je wilt die eerste, vluchtige momenten voor altijd vastleggen. Je bent op zoek naar een newborn fotoshoot, maar je ziet er tegenop om met een vreemde fotograaf in je huis te zijn. Je maakt je zorgen over hoe je baby op de foto’s zal overkomen, of je wel de juiste poses kunt aanhouden en wat je moet aan- en meenemen.

Maak je geen zorgen!

Ik ben een ervaren newborn fotograaf die gespecialiseerd is in het creëren van ontspannen en leuke fotoshoots voor jou en je baby. Bij jou thuis neem ik alle tijd die we nodig hebben om de perfecte foto’s te maken. We werken met natuurlijke poses en zachte kleuren, en ik breng diverse leuke accessoires mee. Ik zorg voor een vertrouwde sfeer, waardoor je baby zich op zijn of haar gemak voelt.

Stap 2, de fotoshoot
Maak het gezellig met favoriete knuffels, dekentjes of kleding. Geniet van het moment en wees niet bang om te ontspannen en te lachen. Vertrouw op mijn creativiteit; ik laat me leiden door de momenten en creëer spontane, unieke foto's.
Stap 3, het resultaat
Bekijk samen de foto's en herbeleef die pure, onbevangen momenten van jullie baby. De lach, de kleine handjes, de perfecte voetjes - alles wat jullie zo dierbaar is. Kies je favoriete foto's en bewaar ze in prachtige producten. Denk aan een fotoalbum, luxe afdrukken of een wanddecoratie. Zo bewaar je de herinnering aan deze speciale tijd voor altijd.
Vorige slide
Volgende slide

Gold

287
 • 1 tot 4 personen
 • Kleding advies
 • Online galerij
 • Levering binnen twee weken
 • 30 digitale foto's in hoge resolutie
 • Harmonica mini fotoboekje - cadeau
 • *Excl. reiskosten buiten 10 km €0,35

Silver

199
 • 1 tot 4 personen
 • Kleding advies
 • Online galerij
 • Levering binnen twee weken
 • 15 digitale foto's in hoge resolutie
 • Één foto afdruk - cadeau
 • *Excl. reiskosten buiten 10 km €0,35
Meest gekozen

Bronze

159
 • 1 tot 4 personen
 • Kleding advies
 • Online galerij
 • Levering binnen vier weken
 • 10 digitale foto's in hoge resolutie
 •  
 • * Excl. reiskosten buiten 10 km €0,35

Recensies

FlasHDaFox
FlasHDaFox
2023-07-04
Enige tijd geleden een (familie)fotoshoot laten doen door Rafaëla. Is erg goed bevallen. Rafaëla heeft zelf leuke ideeën en kon goed omgaan met onze kinderen (2 en 4 jaar). Daarnaast was de communicatie helder en was ze gemakkelijk in de omgang. Ook werden de foto's snel geleverd. Wij zijn zeer blij met het resultaat.
Daantie Janssens
Daantie Janssens
2023-05-07
Rafaëla heeft onze bruiloft gefotografeerd. Dit was haar eerste bruiloft.. Maar dat is aan de foto's niet te zien.. Wat hebben wij een prachtige dag gehad. En kunnen maximaal nagenieten door de prachtige foto's. Rafaëla luistert goed naar je wensen. En is flexibel. Ze denkt mee en komt met leuke ideeën. En Rafaëla onzichtbaar op de bruiloft aanwezig. Zij is echt een aanrader.... Toppertje..
Sandra V
Sandra V
2023-05-04
Wij hebben een newborn shoot bij Rafaëla gedaan en dat was top! Leuke ideeën, goede tips en nog belangrijker hele mooie foto's. Ik kan Rafaëla zeker aanraden als fotografe.
Erik Vedelaar
Erik Vedelaar
2023-05-04
Een enorm fijne shoot gehad! Erg toegankelijk en je merkt enorm dat Rafaëla passie heeft voor het vak. Aanrader!
Jisca Elbring
Jisca Elbring
2023-05-03
Super lieve meid! Bedenkt hele leuke poses en weet waar ze over praat. Weet alles perfect op het plaatje te schieten! Echt prachtige beelden terug gekregen. 😊
Willemijn Geschiere
Willemijn Geschiere
2023-05-02
Rafaëla heeft laatst prachtige beelden geschoten van ons tijdens een loveshoot. Vooraf best spannend, maar ze stelde ons helemaal gerust en was zelf ook heel relaxt: hierdoor hebben we prachtige niet-geforceerde foto's gekregen. We ontvingen gelijk een sneak peak foto en waren meteen enthousiast. De andere beelden volgden al heel snel en zijn PRACHTIG! Aanrader!!!!
sharon hulzebos
sharon hulzebos
2023-04-20
Voor het eerst een zwangerschap's shoot gehad. En echt super ervaren. Super leuke fotograaf en ben heel tevreden over de mooie foto's.
Quintin Kartowirjo
Quintin Kartowirjo
2023-04-20
Zeer fijn persoon om door gefotografeerd te worden. Denkt heel erg mee met de wensen.